Pantaloni de damă Italy Moda (179703)

Pantaloni cu croială dreaptă, cu talie înaltă și închidere cu fermoar și nasturi. Pantalonii sunt ideali pentru multe ținute. Află mai multe

L - + x
XXL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantaloni de damă
Pantaloni cu croială dreaptă, cu talie înaltă și închidere cu fermoar și nasturi. Pantalonii sunt ideali pentru multe ținute.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L102 cm84-90 cm
M94 cm78-86 cm
S90 cm72-80 cm
XL106 cm88-96 cm
XXL110 cm92-100 cm
Mărime EAN
L 2016103387649Copied!
XXL 2016103387663Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte de calitate pentru femei - Matterhorn Moda

La Matterhorn Moda, suntem un furnizor en-gros de imbracaminte pentru femei. Ne adresam atat magazinelor online cat si fizice, precum si celor care practica dropshipping. Oferim o gama variata de haine de calitate, inclusiv rochii de seara en-gros pentru evenimentele importante din viata ta.

De asemenea, suntem un magazin online de dropshipping, ceea ce inseamna ca poti vinde imbracaminte de la noi fara a fi nevoie sa investesti in stocuri sau sa te ocupi de livrare. Suntem unul dintre cei mai buni furnizori dropshipping din Romania si iti oferim lenjerie de calitate, la preturi avantajoase.

Daca esti interesat de imbracaminte de firma en-gros, suntem partenerul de incredere pe care il cauti. Poti gasi cele mai noi colectii de haine pentru femei la Matterhorn Moda, inclusiv haine en gros ieftine, potrivite pentru toate buzunarele. De asemenea, avem o gama variata de imbracaminte de calitate pentru femei, inclusiv pantaloni cu croiala dreapta, cu talie inalta si inchidere cu fermoar si nasturi, ideali pentru multe tinute.

Iti multumim ca ai ales Matterhorn Moda ca furnizorul tau de incredere pentru imbracaminte en-gros pentru femei. Viziteaza-ne pe matterhorn-moda.ro pentru a vedea toate produsele noastre.