Pantaloni de damă Italy Moda (179680)

Pantaloni simpli, dar eleganți, cu pliuri, închidere cu nasturi și fermoar. Pantaloni cu talie înaltă și buzunare glisante pe laterale. Află mai multe

L - + x
S - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Pantaloni de damă
Pantaloni simpli, dar eleganți, cu pliuri, închidere cu nasturi și fermoar. Pantaloni cu talie înaltă și buzunare glisante pe laterale.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L102 cm84-90 cm
M94 cm78-86 cm
S90 cm72-80 cm
XL106 cm88-96 cm
XXL110 cm92-100 cm
Mărime EAN
L 2016103392629Copied!
S 2016103392605Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Haine en gros de firma pentru afacerea ta

Matterhorn Moda este distribuitorul tau de incredere pentru haine en gros de firma din Europa. Noi oferim o gama larga de haine si lenjerie de calitate superioara pentru afaceri B2B, magazine online, buticuri si dropshipping. Daca esti interesat de incaltaminte en gros, avem o varietate de modele elegante si confortabile. Pantofii de damă pentru ea K-170 sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie. Gasesti aceste pantofi si multe alte modele pe pagina noastra de pantofi de dama. In plus, Matterhorn Moda este una dintre cele mai bune surse pentru rochii en gros. Iti putem oferi rochii din colectia topbrands, inclusiv rochii polonia en gros. Aceste rochii sunt fabricate din materiale de calitate superioara si sunt perfecte pentru orice ocazie. Daca iti doresti sa investesti in haine en gros ieftine, nu ezita sa ne contactezi. Avem o selectie extinsa de pantofi de dama la preturi accesibile. Gasesti aceste modele pe pagina noastra de pantofi de dama. De asemenea, putem fi depozitul tau en gros pentru haine. Oferim haine en gros pentru femei la preturi competitive. Daca ai nevoie de en-gros de haine pentru femei, Matterhorn Moda este alegerea perfecta pentru tine. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre produsele noastre en gros, inclusiv depozit en gros incaltaminte si en gros fashion. Suntem aici pentru a te ajuta sa iti cresti afacerea!