new

Palton Factory Price (194591)

O haină pentru femei care arată elegant, păstrându-și în același timp caracterul casual, ideală pentru o varietate de ocazii, de la ieșiri ocazionale la munca de birou. Combinația de denim și... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Palton
O haină pentru femei care arată elegant, păstrându-și în același timp caracterul casual, ideală pentru o varietate de ocazii, de la ieșiri ocazionale la munca de birou. Combinația de denim și țesătură neagră îi conferă un stil unic, ușor de asortat cu multe ansambluri diferite. Confecționată în principal din poliester, haina oferă lejeritate și confort, fiind perfectă pentru sezonul primăvară-vară. Suprafața netedă și lungimea înainte de genunchi îl fac nu doar la modă, ci și practic. Mâneca lungă și căptușeala îl fac o alegere potrivită pentru zilele mai reci. Închiderea cu nasturi și cureaua cu cataramă îi conferă un aspect elegant, permițându-vă în același timp să ajustați ținuta. Buzunarele glisante sunt un plus practic pentru depozitarea lucrurilor esențiale. Acest palton este combinația perfectă de eleganță și casualitate, care vă va face să vă simțiți confortabil și elegant, indiferent dacă vă desfășurați activitățile zilnice sau lucrați.
Taguri
Jachete, paltoane de damă
Bumbac 35 %
Poliester 65 %
MărimeLungimea mânecii la interiorLungimea mânecii la exteriorDiametru la piept
L53 cm63 cm91 cm
M51 cm61 cm86 cm
S49 cm59 cm82 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0