new

Palton Lakerta (194419)

Această haină de tranziție este alegerea perfectă pentru cei care apreciază un stil casual care poate fi purtat în fiecare zi, fie la serviciu, fie la întâlnirile cu prietenii. Confecționată din... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Palton
Această haină de tranziție este alegerea perfectă pentru cei care apreciază un stil casual care poate fi purtat în fiecare zi, fie la serviciu, fie la întâlnirile cu prietenii. Confecționată din materiale de înaltă calitate, în principal bumbac și nailon, oferă nu numai o purtare confortabilă, ci și durabilitate și protecție împotriva frigului. Modelul în carouri conferă caracter hainei și îi conferă un aspect dinamic. Este un model versatil, care va funcționa bine într-o varietate de situații și va fi la modă în multe anotimpuri. Lungimea hainei ajunge până la jumătatea gambei, ceea ce o face potrivită pentru zilele de toamnă, iarnă și primăvară. Mânecile lungi oferă o protecție suplimentară împotriva frigului, în timp ce nasturii la piept dublu și cureaua cu cravată accentuează talia și adaugă eleganță aspectului general. Prezența unei căptușeli face ca haina să fie ușor de purtat și confortabilă, asigurând o purtare pe tot parcursul zilei. Buzunarele glisante reprezintă o soluție practică pentru depozitarea obiectelor mici. În plus, paltonul are revere care adaugă o notă clasică, conferindu-i în același timp un aspect elegant și stilat. Cu designul său versatil și manopera de înaltă calitate, acest palton de tranziție va fi o piesă de garderobă indispensabilă, care poate fi purtată timp de mai multe sezoane.
Taguri
Jachete, paltoane de damă
Bumbac 50 %
Nylon 50 %
MărimeLungimea mânecii la interiorLungimea mânecii la exteriorDiametru la piept
L/XL53-55 cm63-65 cm91-96 cm
S/M49-51 cm59-61 cm82-86 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0