Şosete More (173273)

Simțiți și voi că atunci când vă gândiți la Crăciun fredonați imediat "Last Christmas"? Este un număr atmosferic și, indiferent de câte ori îl asculți, nu devine niciodată plictisitor. Apropo, ce... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Şosete
Simțiți și voi că atunci când vă gândiți la Crăciun fredonați imediat "Last Christmas"? Este un număr atmosferic și, indiferent de câte ori îl asculți, nu devine niciodată plictisitor. Apropo, ce altceva, nu vă puteți imagina Crăciunul fără, pentru că noi știm că este fără Kevin! Dacă luăm subiectul puțin mai în serios, trebuie să existe 12 feluri de mâncare pentru Postul Mare, o napolitană, colinde, un pom de Crăciun și, bineînțeles, cadouri sub el. Acest lucru ne aduce la întrebarea cheie: de unde provin aceste cadouri? Știm foarte bine că sunt aduse de un bătrânel simpatic care este sprijinit în munca sa de o grămadă de gnomi, pentru că dacă ar fi altfel, ar mai vrea cineva să creeze șosete de Crăciun de Moș Crăciun CLAUS. Ei bine, haideți să vă spunem adevărul. Îl știm pe Moș Crăciun de ani de zile și îl cunoaștem destul de bine, pentru că de unde să știm noi ce nasturi are pe cană? Ei bine, iată cum! Acum că ne-am lămurit în privința cadourilor de Crăciun, vă propunem să îl ajutați puțin pe Moș Crăciun și să cumpărați câteva bibelouri pe care să le oferiți celor dragi. Nu sugerăm nimic, dar șosetele MAI MULT se vor descurca foarte bine. Crăciun Fericit tuturor!
Taguri
Sosete
Bumbac 75 %
Elastan 2 %
Polyamid 16 %
~Polipropylen 7 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0