Mocasini Step in style (181821)

Mocasinii clasici pentru femei au fost confecționați din eco-suede, care este plăcut la atingere. Acest model are o curea decorativă în partea din față. Mocasinii sunt fixați pe o talpă... Află mai multe

36 - + x
37 - + x
38 - + x
39 - + x
40 - + x
41 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Mocasini
Mocasinii clasici pentru femei au fost confecționați din eco-suede, care este plăcut la atingere. Acest model are o curea decorativă în partea din față. Mocasinii sunt fixați pe o talpă antiderapantă. Talpa moale din piele ecologică va asigura confortul în timpul utilizării pantofilor. În plus, aceasta este delicat perforată. Acest model ar trebui să fie al dumneavoastră!
Taguri
Mocasini de damă
material piele artificiala piele
Footbed imitație de piele
Înălțimea tălpii 1.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623.5 cm
3724 cm
3824.5 cm
3925 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda - furnizor de haine dama engros de calitate superioara

Matterhorn Moda este un furnizor de haine dama engros pentru comerciantii online, buticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv rochii en gros ieftine, paltoane dama en gros si incaltaminte en gros romania. Toate produsele noastre sunt fabricate in Europa, garantand astfel calitatea si durabilitatea.

Unul dintre cele mai populare produse din gama noastra este mocasinii clasici pentru femei din eco-suede. Acestia sunt disponibili pe matterhorn-moda.ro la un pret avantajos. Mocasinii au o curea decorativa in partea din fata si sunt fixati pe o talpa antiderapanta. Talpa moale din piele ecologica perforata asigura confortul in timpul utilizarii pantofilor.

Pe langa acestia, gasiti si alte produse precum rochii de seara en-gros, rochii de ocazie en-gros si rochii polonia en gros, toate disponibile pe matterhorn-moda.ro. Ca si furnizor de haine en gros, suntem mandri sa avem in portofoliu producatori de renume, astfel incat putem oferi o gama larga de produse de calitate.

Daca sunteti interesati de produsele noastre, va asteptam pe matterhorn-moda.ro pentru a descoperi intreaga noastra gama de haine dama engros. Va garantam ca veti gasi produse de calitate superioara, la un pret avantajos.

Cumpara acum mocasinii clasici pentru femei de la Matterhorn Moda si bucura-te de confort si calitate la un pret avantajos!