Mocasini Step in style (181465)

Mocasinii clasici pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Acest model are curele decorative cu un lacăt și un inel în partea din față. Mocasinii sunt așezați pe o platformă... Află mai multe

36 - + x
37 - + x
38 - + x
39 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Mocasini
Mocasinii clasici pentru femei au fost confecționați din piele ecologică. Acest model are curele decorative cu un lacăt și un inel în partea din față. Mocasinii sunt așezați pe o platformă delicată. O talpă moale va asigura confortul în timpul utilizării încălțămintei. Acest model are un nas ușor rotunjit. Ideal pentru multe stiluri în sezonul de primăvară și toamnă!
Taguri
Mocasini de damă
material piele artificiala piele
Footbed imitație de piele
Înălțimea tălpii 1 cm
MărimeLungimea tălpicului
3622.5 cm
3723.5 cm
3824 cm
3924.5 cm
4025.5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Materhorn Moda - Depozit Haine cu Haine de Calitate Europeana

Suntem un depozit haine B2B pentru magazine online, buticuri si dropshipping. Oferim haine si lenjerie de calitate superioara fabricata in Europa. In cautarea de noi tendinte si colectii, am adus in magazinul nostru online o selectie larga de rochii, paltoane, si lenjerie de dama.

Cautati rochii en gros ieftine sau rochii de ocazie en gros? Avem o gama variata de rochii de seara, inclusiv rochia K-121, disponibila aici: rochie K-121.

Daca sunteti in cautarea de paltoane dama en gros, intrati pe pagina noastra de jachete si paltoane de dama pentru a vedea selectia noastra, inclusiv acest model: palton dama K-128.

Cautati haine de la firme de distributie haine din Polonia? Putem sa va ajutam cu asta! Vizitati pagina noastra de top brands pentru a vedea selectia noastra de haine poloneze.

Cautati metraje lenjerii en gros sau haine dama en gros online? Suntem aici sa va ajutam. Avem o selectie larga de lenjerie si haine disponibile online: matterhorn-moda.ro.

La Materhorn Moda, suntem aici pentru a va oferi haine de calitate la preturi avantajoase. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum putem sa va ajutam cu afacerea dumneavoastra de haine en gros.