Lenjerie sexy completă Livia Corsetti Fashion (188077)

Corsetul Luciana este un produs senzual, care va pune în evidență atuurile oricărei siluete. Construcția sa face ca toată atenția să se concentreze asupra sânilor și a fundului, acoperind în... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Lenjerie sexy completă
Corsetul Luciana este un produs senzual, care va pune în evidență atuurile oricărei siluete. Construcția sa face ca toată atenția să se concentreze asupra sânilor și a fundului, acoperind în același timp abdomenul sensibil și deturnând atenția de la coapse. Corsetul este confecționat din dantelă densă de înaltă calitate, împodobită cu detalii din material lucios și mărgele. Bustul este în plus protejat și modelat prin arcuri inferioare țesute cu pricepere în construcție. Partea superioară a corsetului este alcătuită din cupe de sutien bine croite și curele la modă care coboară pe decolteu, conferind un plus de picanterie hainei. Sfârcurile sunt acoperite de o bandă mai groasă de țesătură. Partea din spate a corsetului este realizată din dantelă netedă și transparentă. Corsetul are bretele reglabile. Corsetul este însoțit de un tanga, realizat din același material lucios și din aceleași mărgele pe care le vedem la corset. Partea din față a tanga acoperă complet corpul, în timp ce partea din spate expune fesele. Ciorapii pot fi atașați la corset.
Taguri
Seturi sexy
Elastan 10 %
Polyamid 90 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L99-104 cm93-96 cm
M94-98 cm89-92 cm
S88-93 cm84-88 cm
XL105-109 cm97-100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0