Şlapi cu baretă între degete Step in style (182347)

Șlapi pentru femei din piele ecologică. Pantofii au o cataramă pentru ajustare. Nas deschis, rotunjit. Așezați pe o platformă. Talpa moale și mulată este realizată din eco-suede. Talpa este din... Află mai multe

36 - + x
37 - + x
38 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Şlapi cu baretă între degete
Șlapi pentru femei din piele ecologică. Pantofii au o cataramă pentru ajustare. Nas deschis, rotunjit. Așezați pe o platformă. Talpa moale și mulată este realizată din eco-suede. Talpa este din cauciuc și antiderapantă. Perfecți pentru vremea caldă de vară! Un must have!
Taguri
Sandale şi şlapi
material piele artificiala piele
Footbed piele artificiala piele
Înălțimea tălpii 4 cm
MărimeLungimea tălpicului
3623.5 cm
3724 cm
3824.5 cm
3925.5 cm
4026 cm
4126.5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda - cel mai bun furnizor de nagykereskedelmi ruházat din Romania

Suntem un furnizor B2B pentru e-commerce, boutique-uri si dropshipping, oferind haine si lenjerie intima de cea mai buna calitate, produse in Europa. Oferim o varietate de produse, inclusiv geci iarna en gros si haine en gros ieftine, toate disponibile online pe site-ul nostru.

De asemenea, avem o gama larga de incaltaminte en gros, inclusiv pantofi de dama pentru ea, disponibili pe acest link. Pentru clientii nostri interesati de lenjerie intima ieftina en gros, suntem alegerea perfecta, avand o selectie bogata disponibila pe acest link.

In plus, suntem mandri sa oferim haine italia online de cea mai buna calitate, toate disponibile pe site-ul nostru.

Asadar, daca sunteti interesati sa va extindeti afacerea de moda, va recomandam sa verificati magazinul en gross online Matterhorn Moda, unde puteti gasi cele mai bune oferte pentru nagykereskedelmi ruházat si lenjerie intima ieftina en gros.