Şlapi cu baretă între degete Inello (179884)

Flip-flops plat pentru femei ? flip flops. Căutați pantofii perfecți pentru vară? Alege flip flop-uri! Nu-i uitați când mergeți la plajă sau la piscină. Simte euforia verii și lasă-te dusă de val... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Şlapi cu baretă între degete
Flip-flops plat pentru femei ? flip flops. Căutați pantofii perfecți pentru vară? Alege flip flop-uri! Nu-i uitați când mergeți la plajă sau la piscină. Simte euforia verii și lasă-te dusă de val jucându-te cu cele mai în vogă culori ale sezonului : ) Material exterior ? piele ecologică.
Taguri
Sandale şi şlapi
material imitație de piele
MărimeLungimea tălpicului
3623,5 cm
3724 cm
3824,5 cm
3925 cm
4025,5 cm
4126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Haine dama engros si rochii de seara en gros - Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor de haine en gros pentru magazine online, buticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv lenjerie intima, produse care sunt fabricate in Europa.

Daca sunteti in cautarea de haine dama engros, Matterhorn Moda este locul potrivit pentru dumneavoastra. Avem o selectie larga de haine si accesorii de la cei mai buni producatori din Europa.

De asemenea, suntem unul dintre principalii distribuitori de rochii de seara en gros in Romania. Rochiile noastre sunt de calitate superioara si sunt fabricate din materiale de inalta calitate, ceea ce le face perfecte pentru evenimentele speciale.

Cu Matterhorn Moda, puteti beneficia de serviciul de dropshipping nagykereskedés, care va permite sa vindeti hainele noastre fara a fi nevoie sa investiti intr-un stoc mare de marfa.

Suntem de asemenea unul dintre cei mai importanti furnizori de haine ieftine en gros Europa. Daca sunteti in cautarea de haine de calitate la preturi accesibile, atunci Matterhorn Moda este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Pentru cei interesati de rochii polonia, Matterhorn Moda este unul dintre cei mai importanti distribuitori de rochii polonia din Romania. Puteti gasi o selectie larga de rochii de seara pe site-ul nostru.

In plus, daca sunteti in cautarea de furnizori dropshipping de incredere, Matterhorn Moda este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Suntem dedicati sa oferim servicii de calitate pentru clientii nostri si sa ne asiguram ca sunteti multumiti de achizitiile dumneavoastra.

Cautati haine dama engros, rochii de seara en gros sau furnizori de dropshipping? Matterhorn Moda este alegerea potrivita pentru dumneavoastra!

Nu uitati sa purtati incaltaminte confortabila si eleganta in timpul verii. De aceea, va recomandam sa verificati colectia noastra de flip-flops plat pentru femei. Materialul exterior din piele ecologica si culorile in voga ale sezonului vor face ca aceasta incaltaminte sa fie preferata dumneavoastra pentru zilele calduroase de vara.

Pentru mai multe informatii despre produsele noastre, vizitati site-ul nostru Matterhorn Moda si descoperiti colectia noastra variata de haine si accesorii de calitate superioara.

Matterhorn Moda - distribuitori de haine en gros si rochii de seara en gros din Europa.