Jachetă NM (190279)

Această jachetă scurtă matlasată din piele ecologică este opțiunea perfectă pentru fiecare zi, combinând stilul casual cu confortul. Modelul său dominant neted îl face ușor de combinat cu o... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Jachetă
Această jachetă scurtă matlasată din piele ecologică este opțiunea perfectă pentru fiecare zi, combinând stilul casual cu confortul. Modelul său dominant neted îl face ușor de combinat cu o varietate de stiluri, în timp ce lungimea sa scurtă îi conferă un aer dinamic. Jacheta este confecționată din poliuretan de înaltă calitate, imitând perfect pielea, ceea ce îi conferă un aspect elegant. De asemenea, materialul face ca jacheta să fie ușor de întreținut și rezistentă la intemperii. Mâneca lungă oferă protecție împotriva frigului, iar închiderea cu fermoar permite ca jacheta să fie îmbrăcată și scoasă rapid și comod. Buzunarele laterale glisante sunt practice și se adaugă la croiala ușoară. Deși jacheta nu este izolată, poate fi purtată și în zilele mai reci, datorită căptușelii. Este alegerea perfectă pentru plimbările de toamnă și iarnă sau pentru întâlnirile cu prietenii, adăugând o nonșalanță elegantă ținutelor de zi cu zi.
Taguri
Jachete, paltoane de damă Jachete de iarnă Jachete ?i veste
Poliuretan 100 %
MărimeLungimea totalăLungimea mânecii la exteriorDiametru la piept
L49 cm59 cm108 cm
M48 cm58 cm104 cm
S47 cm57 cm100 cm
XL50 cm60 cm112 cm
XXL51 cm61 cm116 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0