Jachetă NM (187492)

Această jachetă casual din puf este alegerea perfectă pentru sezonul de toamnă/iarnă. Confecționată din poliester neted, are un aspect elegant și este perfectă pentru activitățile zilnice. Izolația... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Jachetă
Această jachetă casual din puf este alegerea perfectă pentru sezonul de toamnă/iarnă. Confecționată din poliester neted, are un aspect elegant și este perfectă pentru activitățile zilnice. Izolația sintetică garantează căldura în zilele mai reci, în timp ce închiderea cu fermoar asigură că jacheta este ușor de îmbrăcat și de scos. Lungimea până la genunchi și gluga detașabilă vă permit să adaptați jacheta la condițiile meteo schimbătoare. Buzunarele cu fermoar oferă un spațiu de depozitare practic pentru obiectele mici, iar prezența unei căptușeli adaugă confort. Cu matlasarea sa confortabilă și aspectul său neted, această jachetă este un accesoriu excelent pentru garderoba dvs. de zi cu zi pentru sezonul de toamnă/iarnă.
Taguri
Jachete, paltoane de damă Jachete de iarnă Toamna jachete Jachete ?i veste
Poliester 100 %
MărimeDiametru la piept
L91 cm
M86 cm
S82 cm
XL96 cm
XXL100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0