Jachetă NM (187483)

Această jachetă pentru femei este alegerea perfectă pentru zilele mai răcoroase. Caracterul său elegant și casual o face potrivită pentru o varietate de ocazii, de la purtarea de zi cu zi până la... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Jachetă
Această jachetă pentru femei este alegerea perfectă pentru zilele mai răcoroase. Caracterul său elegant și casual o face potrivită pentru o varietate de ocazii, de la purtarea de zi cu zi până la muncă. Confecționată din poliamidă rezistentă, este durabilă și fiabilă. Lungimea jachetei ajunge până înainte de genunchi, ceea ce sporește eleganța și protejează perfect împotriva frigului. Este matlasată pentru un aspect deosebit, iar buzunarele glisante sunt atât practice, cât și elegante. Această jachetă din puf este fixată cu un ac mare decorativ cu lanț, adăugând o notă de farmec. Are izolație pentru a vă menține căldura în timpul sezonului de toamnă/iarnă. Întreaga piesă este finisată cu o căptușeală, ceea ce face ca jacheta să fie plăcută la purtare. Dacă sunteți în căutarea unei jachete la modă și funcționale, aceasta este una care vă va interesa cu siguranță.
Taguri
Jachete, paltoane de damă Jachete de iarnă Toamna jachete Jachete ?i veste
Poliuretan 45 %
Poliester 55 %
MărimeDiametru la piept
L91 cm
M86 cm
S82 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0