Helancă Makadamia (185215)

Acest pulover clasic pentru femei, cu mâneci lungi și guler cu guler înalt fleecy, este opțiunea perfectă pentru zilele mai reci. Confecționat pe ochiuri mici, prezintă un model simplu și regulat:... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Helancă
Acest pulover clasic pentru femei, cu mâneci lungi și guler cu guler înalt fleecy, este opțiunea perfectă pentru zilele mai reci. Confecționat pe ochiuri mici, prezintă un model simplu și regulat: atât în față, cât și în spate. Textura sa moale se înfășoară în jurul corpului, oferind căldură și confort. Disponibil într-o varietate de culori, cum ar fi cappuccino, nude, negru, crem, albastru, verde și portocaliu. Selecția largă vă va permite să alegeți nuanța perfectă care să se potrivească cu frumusețea și garderoba dvs. O placă aurie discretă pe lateral, în partea de jos, adaugă o notă elegantă puloverului. Puloverul se asortează perfect cu blugi confortabili, pantaloni de trening și pantofi sport pentru o combinație unică de zi cu zi.
Taguri
Pulovere, bluze cu guler, bolerouri Toamnă Iarnă
Acril 85 %
Polyamid 15 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny70 cm116 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0