Completă Badu (181593)

Set de trening format dintr-o bluză și pantaloni. Bluză cu mâneci scurte și decolteu rotund, inscripție decorativă în față. Pantaloni lungi cu cravată în talie și buzunare glisante. Află mai multe

S - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Completă
Set de trening format dintr-o bluză și pantaloni. Bluză cu mâneci scurte și decolteu rotund, inscripție decorativă în față. Pantaloni lungi cu cravată în talie și buzunare glisante.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 100 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
S48/99 cm114 cm70 cm
Mărime EAN
S 2016103405749Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte cu ridicata de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B pentru comerciantii online, magazinele de haine si dropshipping. Ne mandrim cu o gama larga de haine de calitate superioara, inclusiv lenjerie intima, confectionate in Europa.

Daca sunteti in cautarea de flori de sapun en gros sau haine cu ridicata, Matterhorn Moda este solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra. Acoperim o varietate de produse si categorii, inclusiv geci de iarna en gros si lenjerie pentru femei.

Avem o oferta vasta de rochii en gros ieftine pe pagina noastra web, inclusiv rochii de seara, pe care le puteti gasi la link-ul acesta.

Cumparati en gros online de la Matterhorn Moda si profitati de calitatea produselor noastre. Suntem aici pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea si sa va satisfaceti clientii cu produse de calitate superioara.