Cămaşă cu mânecă lungă Factory Price (192832)

Această cămașă clasică pentru femei este chintesența eleganței, creată pentru femeile care apreciază tradiția și stilul. Confecționată din bumbac de cea mai bună calitate, aceasta garantează nu... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Cămaşă cu mânecă lungă
Această cămașă clasică pentru femei este chintesența eleganței, creată pentru femeile care apreciază tradiția și stilul. Confecționată din bumbac de cea mai bună calitate, aceasta garantează nu numai un confort excepțional la purtare, ci și durabilitate și atemporalitate. Modelul neted al cămășii subliniază designul său clasic, ceea ce o face alegerea perfectă atât pentru muncă, cât și pentru ocazii formale. Lungimea standard și mânecile lungi cu manșete largi adaugă eleganță cămășii, permițându-i în același timp să fie purtată ocazional în aer liber sau să fie introdusă în pantaloni eleganți sau într-o fustă. Manșetele largi adaugă caracter și expresivitate cămășii, subliniind caracterul formal al acesteia, fiind ideală pentru întâlniri de afaceri sau ieșiri formale. Gulerul adaugă o notă de eleganță cămășii, în timp ce închiderea cu nasturi în față face ca aceasta să fie ușor de îmbrăcat și de scos, permițându-vă totodată să ajustați adâncimea decolteului în funcție de preferințele personale. Această cămașă clasică pentru femei nu este doar un simbol al stilului, ci și alegerea perfectă pentru o varietate de ocazii, inclusiv pentru cele care necesită un cod vestimentar mai formal. Veți arăta întotdeauna elegantă și cu clasă purtând această cămașă.
Taguri
Cămă?i de damă
Bumbac 65 %
Poliester 35 %
MărimeLungimea mânecii la interiorLungimea mânecii la exteriorDiametru la piept
L53 cm63 cm91 cm
M51 cm61 cm86 cm
S49 cm59 cm82 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0