Bluză Roco Fashion (183755)

Bluză cu mâneci lungi tip bufet, cu croială mai scurtă. Are o bandă elastică largă încorporată în partea de sus, ceea ce o face perfectă pentru a fi purtată cu umerii seducător de deschiși.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Bluză cu mâneci lungi tip bufet, cu croială mai scurtă. Are o bandă elastică largă încorporată în partea de sus, ceea ce o face perfectă pentru a fi purtată cu umerii seducător de deschiși. Mânecile lungi tip bufet și lungimea care este ușor sub buric adaugă mult farmec. Mânecile sunt finisate cu o manșetă spaniolă. Confecționată dintr-o țesătură foarte plăcută la atingere, este compoziția perfectă pentru o ținută de weekend. Bluză extrem de feminină, cu umeri deschiși și finisaj cu încrețituri în partea superioară. Ideală cu pantaloni scurți din denim și fuste, este perfectă pentru petreceri și ocazii speciale. Produsul este fabricat și cusut în Polonia.
Taguri
Bluze, tunici
Poliester 100 %



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0