Bluză Relevance (182146)

Bluză cu dungi, cu mâneci scurte și decolteu în V, cu croială largă. Patch decorativ în față, cravată în partea de jos. Află mai multe
L/XL - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Bluză
Bluză cu dungi, cu mâneci scurte și decolteu în V, cu croială largă. Patch decorativ în față, cravată în partea de jos.
Taguri
Bluze, tunici
Bumbac 90 %
Elastan 10 %
MărimeDiametru la piept
L/XL91-96 cm
S/M82-86 cm
Mărime EAN
L/XL 2016103409617Copied!
S/M 2016103409600Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte cu ridicata si de calitate pentru e-commerce, boutici si dropshipping

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte cu ridicata, care ofera o gama larga de haine si lenjerie de calitate superioara, fabricate in Europa. Asiguram stocuri constante pentru rochii de seara en-gros si rochii en gros ieftine, care sunt disponibile la preturi competitive si cu o varietate de culori si dimensiuni. De asemenea, va putem oferi si depozit en gros incaltaminte pentru femei, cu o varietate de modele si culori.

Suntem distribuitori dropshipping in Romania si ne mandrim cu o experienta vasta in industria modei. Fie ca sunteti un comerciant online, un proprietar de magazin sau un antreprenor care urmeaza sa inceapa o afacere noua, va putem ajuta sa gasiti produsele perfecte pentru a satisface nevoile clientilor dvs.

In plus, oferim si metraje lenjerii en gros, care sunt de asemenea disponibile la preturi competitive si cu o varietate de culori si dimensiuni. Clientii nostri beneficiaza de o experienta de cumparare fara probleme, cu livrare rapida si servicii excelente de relatii cu clientii.

Daca sunteti in cautarea unei rochii de zi, puteti verifica oferta noastra de rochie peperuna, care este disponibila la un pret atractiv si cu o varietate de dimensiuni. Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru a vedea toate produsele noastre de imbracaminte cu ridicata si pentru a plasa comanda dvs. online.