Bluză Infinite You (182023)

Bluză asimetrică cu mâneci scurte. Toate realizate din bumbac moale și plăcut pentru corp. Concepută și cusută în Polonia. Află mai multe

L/XL - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Bluză
Bluză asimetrică cu mâneci scurte. Toate realizate din bumbac moale și plăcut pentru corp. Concepută și cusută în Polonia.
Taguri
Bluze, tunici
Bumbac 92 %
~Lycra 8 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
L/XL91/71 cm106 cm
S/M90/70 cm98 cm
Mărime EAN
L/XL 5902360559462Copied!
S/M 5902360559455Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru e-commerce, boutique-uri si dropshipping

Matterhorn Moda este un furnizor en gros de imbracaminte pentru afacerile tale online sau fizice. Oferim haine si lenjerie de calitate superioara, fabricate in Europa.

Cauti rochii en gros pentru magazinul tau? Avem o selectie variata de rochii de seara, disponibile la preturi competitive. Descopera colectia noastra de rochii en gros online aici: rochii de seara.

Suntem specializati in imbracaminte en gros pentru femei, insa oferim si geci de iarna en gros si paltoane de dama en gros. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de imbracaminte, viziteaza site-ul nostru: matterhorn-moda.ro.

Cauti haine en gros ieftine? Nu trebuie sa cauti mai departe. Matterhorn Moda ofera imbracaminte de calitate la preturi accesibile. Descopera colectia noastra de haine pentru femei aici: imbracaminte en gros.

Cauti haine dama en gros? Suntem aici sa te ajutam. Descopera cele mai noi tendinte in moda feminina la Matterhorn Moda. Viziteaza site-ul nostru pentru a vedea colectia noastra completa de imbracaminte pentru femei: haine dama en gros.