Bluză Infinite You (182018)

Tricou larg cu decolteu adânc. Un decolteu barcă ce poate fi tras peste un umăr pentru a crea o varietate de stiluri. Fabricat în Polonia. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Bluză
Tricou larg cu decolteu adânc. Un decolteu barcă ce poate fi tras peste un umăr pentru a crea o varietate de stiluri. Fabricat în Polonia.
Taguri
Bluze, tunici
Bumbac 92 %
~Lycra 8 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny62 cm118 cm
Mărime EAN
universal 5902360558533Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte cu ridicata de cea mai buna calitate

Daca esti in cautarea unor haine de calitate pentru afacerea ta de e-commerce, boutique sau dropshipping, Matterhorn Moda este alegerea perfecta pentru tine. Noi suntem un furnizor B2B specializat in haine en gros ieftine, dar de calitate superioara, fabricate in Europa.

Oferim o varietate larga de produse, de la haine dama en gros online pana la rochii polonia online. Suntem mandri sa colaboram cu firme de distributie haine din Polonia, care ne ajuta sa aducem cele mai bune produse la preturi competitive pe piata din Romania.

Pentru cei interesati de colaborare dropshipping, avem o selectie excelenta de haine cu ridicata disponibile in stoc, printre care se numara si produsele de la brandul Numoco. Puteti verifica colectia noastra de rochii elegante, rochii cocktail sau alte produse populare, accesand link-ul /rochii_elegante_rochii_cocktail_rochienumoco__k-301_f-producenci--428.htm

Indiferent de necesitatile tale, suntem aici pentru a oferi cele mai bune solutii de imbracaminte cu ridicata la preturi competitive. Viziteaza site-ul nostru https://matterhorn-moda.ro si descopera intreaga noastra colectie.