Bluză Calben (181706)

Acest top tricotat este un accesoriu elegant pentru garderoba ta. A fost cusut din acrilic elastic, moale și plăcut la atingere. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Bluză
Acest top tricotat este un accesoriu elegant pentru garderoba ta. A fost cusut din acrilic elastic, moale și plăcut la atingere.
Taguri
Bluze, tunici
Acril 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny47 cm56 cm
Mărime EAN
universal 2016102981367Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru afacerea ta

Noi suntem un furnizor en gros de imbracaminte pentru afaceri de tipul e-commerce, buticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara si lenjerie intima fabricate in Europa.

Daca esti in cautarea unor producatori de rochii de ocazie en-gros, ai ajuns la locul potrivit. Oferim o varietate de rochii de seara, inclusiv modele de la rochie_k-121. In plus, avem si un depozit de incaltaminte, unde gasesti cele mai noi modele pentru a-ti completa colectia.

Daca esti interesat sa afli mai multe despre depozitele en gros din Polonia, viziteaza pagina noastra de ajutor la /?str=help. Acolo vei gasi toate informatiile necesare.

Pentru femeile care cauta rochii elegante, marca Numoco ofera o gama larga de rochii de cocktail si rochii de seara. Poti gasi aceste modele accesand pagina /rochii_elegante_rochii_cocktail_rochienumoco__k-301_f-producenci--428.htm.

Asadar, daca esti in cautarea de haine pentru femei en-gros, Matterhorn Moda este alegerea perfecta. Viziteaza magazinul nostru online de imbracaminte la adresa https://matterhorn-moda.ro si descopera toate produsele noastre de calitate superioara.