Bluză Badu (181545)

Bluză din țesătură cu nervuri, cu mâneci scurte și guler mediu. O propunere ideală pentru fiecare zi. Materialul este foarte elastic. Află mai multe

universal - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Bluză
Bluză din țesătură cu nervuri, cu mâneci scurte și guler mediu. O propunere ideală pentru fiecare zi. Materialul este foarte elastic.
Taguri
Bluze, tunici
Poliester 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny57 cm52 cm
Mărime EAN
universal 2016103407644Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros de la Matterhorn Moda

Suntem un furnizor B2B pentru magazine online, buticuri si dropshipping. Oferim haine si lenjerie de calitate superioara, facute in Europa. Avem o varietate larga de produse, inclusiv geci de iarna en gros si rochii de vara en gros, toate disponibile pe site-ul nostru matterhorn-moda.ro. Pentru cei interesati de imbracaminte en gros, suntem alegerea ideala. Avem o gama larga de haine dama en gros online, inclusiv rochii polonia online, pentru a va ajuta sa va cresteti afacerea. De asemenea, suntem una dintre firmele de distributie haine din Polonia, asadar putem oferi preturi competitive si produse de calitate. Daca sunteti interesati de en gros fashion, atunci Matterhorn Moda este solutia perfecta pentru afacerea dvs. Descoperiti geci iarna en gros si multe alte produse pe website-ul nostru matterhorn-moda.ro, unde puteti comanda cu incredere si siguranta.