Bluză AT (181494)

Bluză de vară cu decolteu în stil spaniol. Bluză împodobită cu dantelă decorativă cu ciucuri. Află mai multe

S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Bluză
Bluză de vară cu decolteu în stil spaniol. Bluză împodobită cu dantelă decorativă cu ciucuri.
Taguri
Bluze, tunici
Bumbac 65 %
Poliester 35 %
MărimeDiametru la piept
M/L86-91 cm
S/M82-86 cm
Mărime EAN
S/M 2016103401840Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte pentru femei en-gros la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un distribuitor B2B pentru magazinele online, boutique-uri si dropshipping. Oferim haine de inalta calitate si lenjerie intima fabricate in Europa.

Cautati haine polonia en gros? Va putem ajuta cu asta! Vizitati pagina noastra Top Brands pentru a vedea ce colectii sunt disponibile.

Ai nevoie de încăl?ăminte pentru femei? Vizitati pagina noastra de încăl?ăminte pentru femei si alegeti dintr-o gama larga de produse de calitate.

Cautati rochii de seara en-gros? Vizitati pagina noastra Rochii de seara K-121 si alegeti dintr-o varietate de modele elegante.

Daca aveti nevoie de un depozit haine en gros, nu trebuie sa cautati mai departe. Matterhorn Moda este locul perfect pentru dvs. Vizitati pagina noastra pentru a vedea gama noastra de produse.

Cautati geci de iarna en gros? Avem o selectie larga de geci de iarna pentru femei. Vizitati pagina noastra si alegeti dintr-o varietate de culori si stiluri.

Avem un depozit online de lenjerie. Vizitati pagina noastra si alegeti dintr-o varietate de lenjerie intima eleganta si confortabila.

Cautati rochii ieftine en gros? Vizitati pagina noastra Rochii de seara K-121 si alegeti dintr-o varietate de modele elegante la preturi accesibile.