Bluză Makadamia (178319)

Bluză casual pentru femei, cusută dintr-un tricot respirabil plăcut la atingere. Mânecile scurte au manșete cu nervuri la linia umerilor. Partea din spate a bluzei este dreaptă și uniformă. O... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Bluză casual pentru femei, cusută dintr-un tricot respirabil plăcut la atingere. Mânecile scurte au manșete cu nervuri la linia umerilor. Partea din spate a bluzei este dreaptă și uniformă. O etichetă decorativă fermecătoare a fost cusută pe partea superioară. Bluza supradimensionată este potrivită atât pentru muncă, cât și pentru purtarea zilnică. Oferă un confort deplin atunci când este purtată. Decolteul în V destul de adânc expune frumoasele clavicule feminine. Purtați-o așa cum doriți, cu pantaloni scurți sau cu o fustă romantică. Bluza versatilă se va potrivi cu aproape orice ținută de primăvară/vară.
Taguri
Bluze, tunici Primăvară Vară
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
36/3858 cm112 cm
40/4262 cm120 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0