Balerini Inello (182229)

Balerini clasici pentru femei. Tăietura cu nasul rotunjit face ca piciorul să arate grațios în ele.... Un must-have în garderoba fiecărei femei : ) Confortul la fiecare pas este asigurat de o talpă... Află mai multe
37 - + x
38 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Balerini
Balerini clasici pentru femei. Tăietura cu nasul rotunjit face ca piciorul să arate grațios în ele.... Un must-have în garderoba fiecărei femei : ) Confortul la fiecare pas este asigurat de o talpă interioară confortabilă, din piele. Material exterior ? piele ecologică.
Taguri
Balerini
material imitație de piele
Footbed piele naturala
MărimeLungimea tălpicului
3622,5 cm
3723,2 cm
3823,7 cm
3924,5 cm
4025 cm
4125,6 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Îmbrăcăminte en gros pentru femei de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de îmbrăcăminte en gros pentru magazine online, buticuri ?i dropshipping. Oferim haine de calitate superioară, inclusiv lenjerie de damă, geci de iarnă ?i încăl?ăminte, toate fabricate în Europa. Printre produsele noastre se numără ?i costume de baie en gros, disponibile pe pagina noastră costume de baie ?i lenjerie de damă. Acestea sunt perfecte pentru magazinele de modă care doresc să ofere clien?ilor lor o varietate de alegeri ?i un stil unic. În plus, avem o gamă largă de geci de iarnă ?i haine de damă en gros disponibile pe site-ul nostru Matterhorn Moda. În afară de asta, putem oferi ?i en gros metraje de lenjerie pentru femei. Pentru a completa colec?ia de îmbrăcăminte en gros, avem ?i o varietate de pantofi de damă disponibili pe site-ul nostru la pantofi de damă pentru ea. Matterhorn Moda este cea mai bună alegere pentru afacerea ta de îmbrăcăminte en gros. Nu uita să ne vizitezi pe https://matterhorn-moda.ro pentru a vedea colec?ia noastră completă.