Balerini Inello (182228)

Balerini clasici pentru femei. Tăietura cu nasul rotunjit face ca piciorul să arate grațios în ele.... Un must-have în garderoba fiecărei femei : ) Confortul la fiecare pas este asigurat de o talpă... Află mai multe
36 - + x
37 - + x
38 - + x
39 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Balerini
Balerini clasici pentru femei. Tăietura cu nasul rotunjit face ca piciorul să arate grațios în ele.... Un must-have în garderoba fiecărei femei : ) Confortul la fiecare pas este asigurat de o talpă interioară confortabilă, din piele. Material exterior ? piele ecologică.
Taguri
Balerini
material imitație de piele
Footbed piele naturala
MărimeLungimea tălpicului
3622,5 cm
3723,2 cm
3823,7 cm
3924,5 cm
4025 cm
4125,6 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte engros pentru femei de la Matterhorn Moda

Suntem un furnizor B2B de imbracaminte engros pentru e-commerce, boutici si dropshipping. Ne mandrim cu oferirea de imbracaminte si lenjerie de inalta calitate, fabricata in Europa.

In cautarea rochiilor de ocazie en gros? Avem o selectie impresionanta de rochii de seara disponibile la Matterhorn Moda. De asemenea, avem si o varietate de producatori de rochii de ocazie en gros disponibili pe site-ul nostru.

Daca sunteti in cautarea de lenjerie intima ieftina en gros, suntem aici sa va ajutam. Avem o selectie variata de lenjerie de dama disponibila la Matterhorn Moda.

Avem, de asemenea, o selectie larga de imbracaminte en gros pentru femei, inclusiv rochii elegante si lenjerie de dama, disponibile pe site-ul nostru la Matterhorn Moda. De asemenea, puteti verifica si rochiile polonia online disponibile la Matterhorn Moda, inclusiv brandul Numoco de rochii elegante si de cocktail.

Comandati astazi la Matterhorn Moda pentru a va asigura ca aveti cele mai bune produse de imbracaminte si lenjerie intima en gros.