Balerini Inello (181860)

Balerini pentru femei cu toc deschis, confecționați din piele ecologică integrală. Au o croială bine conturată, cu un nas ascuțit delicat.... Datorită fundiței frumoase, pantofii capătă un farmec... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Balerini
Balerini pentru femei cu toc deschis, confecționați din piele ecologică integrală. Au o croială bine conturată, cu un nas ascuțit delicat.... Datorită fundiței frumoase, pantofii capătă un farmec aparte. Vedeți cu ochii voștri că acest model magnific va fi punctul culminant al oricărei ținute.... Material exterior ? piele ecologică. Notă: cu mărimea corectă, cureaua alunecă de pe călcâi - vă sugerăm să folosiți acești pantofi ca pe niște flip-flops.
Taguri
Balerini
material imitație de piele
MărimeLungimea tălpicului
3623 cm
3723,5 cm
3824,5 cm
3925,5 cm
4026 cm
4126,5 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en-gros pentru femei de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de imbracaminte en-gros pentru comertul electronic, buticuri si dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, lenjerie intima si metraje de lenjerii produse in Europa.

Daca sunteti in cautarea rochiilor de seara en-gros la preturi accesibile, avem o colectie variata pe care o puteti vizualiza aici: rochii de seara en gros ieftine. De asemenea, puteti gasi si lenjerie intima pentru femei la preturi competitive aici: lenjerie intima dama en gros.

In afara de aceste produse, va putem oferi si haine en-gros pentru femei, precum si metraje de lenjerii. Va invitam sa explorati oferta noastra completa pe site-ul nostru: matterhorn-moda.ro.

Daca sunteti interesati de colaborarea noastra in sistemul dropshipping, va rugam sa va inregistrati aici: colaborare dropshipping.

Indiferent de preferintele dumneavoastra, va putem ajuta sa va diversificati stocul cu produse de calitate superioara. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau detalii suplimentare.