Sveter cu închidere Lemoniade (154628)

Moale, confortabilă, veselă. Asta este puloverul JOY și, ca bonus, are PENTRU NOI, FETELE, o croială superbă, țesături în carouri și o legătură cochetă pe lateral, precum și un decolteu care... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sveter cu închidere
Moale, confortabilă, veselă. Asta este puloverul JOY și, ca bonus, are PENTRU NOI, FETELE, o croială superbă, țesături în carouri și o legătură cochetă pe lateral, precum și un decolteu care depinde de? SUA. Noi alegem ce decolteu ne dorim în JOY și cât de descoperite vrem să fim! Acest pulover ne oferă zâmbetele și distracția combinațiilor de modă, precum și posibilitatea de a alege stilul pe care ni-l dorim. Stilul bunicii, oversaize, futurist, clasic, boho, hippie, preppy, boho, vintage, glamour, street fashion și multe, multe altele?... se potrivește doar puloverului JOY. Și de aceea MERITĂ să creezi cu bucurie, cu veselie, cu bucurie, să te modelezi pe tine însuți de fiecare dată din nou și de la zero! Vă încurajăm să vă cunoașteți și să creați prin JOY și cu JOY.
Taguri
Cardigane, Ponchos
Acril 68 %
Elastan 7 %
Polyamid 25 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny56 cm114 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0