Soft Gorteks (156844)

Brățara delicată din dantelă oferă o senzație de confort maxim, datorită construcției sale speciale, fără arcuri. Cupele triunghiulare sunt realizate din dantelă extraordinară cu model geometric.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Soft
Brățara delicată din dantelă oferă o senzație de confort maxim, datorită construcției sale speciale, fără arcuri. Cupele triunghiulare sunt realizate din dantelă extraordinară cu model geometric. Cupe moi, din două piese, fără arcuri. Spate decorativ realizat din dantelă. Curele de umăr reglabile, nu detașabile. Partea de jos extinsă, din dantelă. Închidere reglabilă la spate. Disponibil în mărimile 36-42. Juno este confecționat din dantelă biodegradabilă certificată conform standardului Global Recycled Standard. Această dantelă se descompune mai repede în condiții adecvate (94,4% din material este biodegradabil în 5 ani).
Taguri
Soft, semi-moale
Elastan 5 %
Polyamid 70 %
Poliester 25 %
MărimeDiametru la piept
3684-88 cm
3888-92 cm
4092-96 cm
4296-100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0