Salopetă Makadamia (155848)

Salopetă ușoară pentru femei, confecționată din țesătură aerisită din vâscoză. Partea de jos se aseamănă cu fustele și pantalonii: picioarele sunt generoase, cu o ușoară încrețitură datorită... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Salopetă
Salopetă ușoară pentru femei, confecționată din țesătură aerisită din vâscoză. Partea de jos se aseamănă cu fustele și pantalonii: picioarele sunt generoase, cu o ușoară încrețitură datorită cordonului din talie. Acestea oferă un sentiment remarcabil de libertate în timpul utilizării. Mânecile scurte sunt decorate cu volane care coboară pe părțile laterale, ajungând până la talie. Acolo, la rândul său, există un cordon de strângere în talie care vă permite să controlați nivelul de accent pe talie. Decolteul costumului evidențiază ușor claviculele. Există un fermoar la spate. Poartă-l atât pentru o cină romantică, cât și pentru muncă. Totul ține de accesoriile pe care le alegeți.
Taguri
Salopetă de mărime plus
Viscoză 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3892 cm132 cm88 cm84 cm
40/4294 cm140 cm96 cm92 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0