Sacou Makadamia (154826)

Jacheta pentru femei este confecționată din tricot moale și plăcut la atingere. Are nasturi decorativi cusuți în clapele imitației de buzunare. Îl poți purta cu tricoul tău preferat și pantaloni... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sacou
Jacheta pentru femei este confecționată din tricot moale și plăcut la atingere. Are nasturi decorativi cusuți în clapele imitației de buzunare. Îl poți purta cu tricoul tău preferat și pantaloni scurți sau îl poți arunca peste o rochie maxi de vară. Tu vei ști cel mai bine cum să o porți. Jacheta este largă și are o lungime foarte favorabilă. Ascunde șoldurile largi fără a acoperi fundul. Deoarece jacheta este disponibilă în atât de multe opțiuni de culoare, fiecare femeie va găsi modelul perfect pentru ea. Culorile clasice și discrete, pudrate și bomboane sau îndrăznețe și atrăgătoare vor adăuga varietate garderobei tale.
Taguri
Jachete, veste Primăvară Vară
Elastan 5 %
Nylon 40 %
Poliester 55 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
36/3870 cm92 cm
40/4274 cm100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0