Sacou Lanti (151117)

Merită să ai în garderobă un articol pe care să îl poți purta absolut mereu. Unul care atârnă pregătit pentru toate ocaziile. Mai ales atunci când nu avem timp să ne gândim ce să purtăm, pentru a... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Sacou
Merită să ai în garderobă un articol pe care să îl poți purta absolut mereu. Unul care atârnă pregătit pentru toate ocaziile. Mai ales atunci când nu avem timp să ne gândim ce să purtăm, pentru a nu mai fi nevoiți să ne gândim la haine pentru tot restul zilei. Asta e chestia. Spuneți-i o cuvertură, o jachetă, un cardigan, dacă preferați. Poartă-l liber sau legat în talie cu centura atașată. Sau poate ai putea schimba cureaua cu altceva pentru a schimba aspectul? Materialul moale, rezistent la încrețituri și ușor elastic garantează că forma și culoarea vor rămâne neschimbate pentru o perioadă lungă de timp. .
- lungime până la coapse,
- mâneci lungi,
- croială dreaptă, fără decorațiuni, revere și buzunare,
- fără căptușeală,
- fără închidere,
- centură atașată în aceeași țesătură,
- țesătură tricotată punto de înaltă calitate cu vâscoză, de origine UE,
- cusut în Polonia, într-un mic atelier de cusut de lângă Czestochowa
Taguri
Jachete, veste
Nylon 35 %
Poliester 25 %
~Spandex 5 %
Viscoză 35 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
3676 cm100 cm
3876 cm104 cm
4077 cm108 cm
4277 cm112 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0