Rucsac Verosoft (152285)

Rucsac Boho din piele naturală VOOC URBAN RDW6. Un rucsac unic din piele Boho, realizat din piele OLD LOOK special îmbătrânită. Proiectat într-un stil urban la modă, păstrând în același timp o... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rucsac
Rucsac Boho din piele naturală VOOC URBAN RDW6. Un rucsac unic din piele Boho, realizat din piele OLD LOOK special îmbătrânită. Proiectat într-un stil urban la modă, păstrând în același timp o formă clasică. Perfect pentru fiecare zi; la școală, la serviciu, la universitate... și chiar și pentru o scurtă excursie în afara orașului. Poate găzdui un format A4 și, datorită numeroaselor sale buzunare, există loc pentru o tabletă, documente, portofel și alte obiecte necesare. Curelele de umăr confortabile și reglabile asigură o utilizare confortabilă. Oferta include un rucsac similar, fabricat din piele Crazy Horse mai rezistentă. Este o piele cu fața unsă cu ulei. În timpul bronzării, este îmbibat în uleiuri naturale fierbinți, ceea ce îi conferă o durabilitate incredibilă și un aspect excepțional. URBAN este una dintre colecțiile VOOC. Întreaga colecție este realizată din piele naturală. VOOC este un brand care surprinde cu soluții neobișnuite datorită designului său unic și utilizării secretelor meseriei de prelucrare a pielii. VOOC înseamnă, de asemenea, cea mai înaltă calitate. Acest lucru este asigurat de finisarea manuală și de utilizarea celor mai bune piei naturale. Fiecare fir este înnodat după ce este cusut.
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 26 cm
Lăţimea bazei 10 cm
Înălţimea 37 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0