Rucsac Verosoft (152276)

Rucsac mare din piele VOOC Vintage P40 juchta. Rucsac mare și încăpător din piele în stil vintage, ideal pentru persoanele active care doresc să împacheteze cărți, dosare A4, bibliorafturi,... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rucsac
Rucsac mare din piele VOOC Vintage P40 juchta. Rucsac mare și încăpător din piele în stil vintage, ideal pentru persoanele active care doresc să împacheteze cărți, dosare A4, bibliorafturi, notebook, aparat foto SLR și multe alte lucruri esențiale. De asemenea, funcționează bine ca bagaj de mână în călătoriile de vacanță. Rucsac uriaș, cu un singur compartiment, cu două buzunare mai mici pe ambele părți, închise cu catarame, și un buzunar mai mare în față. Curelele de umăr confortabile, reglabile și extensibile permit ajustarea individuală la fiecare siluetă. Clapeta se închide cu o cataramă tradițională. Un mâner special permite transportarea rucsacului în mână. Produs făcut manual, realizat cu mare grijă și atenție la detalii din piele naturală de cea mai bună calitate. Datorită unei astfel de manopere, garantăm satisfacția pentru mulți ani. Vintage este un stil pentru individualistele care vor să iasă în evidență prin accesoriile lor avangardiste. În acest ton, designerii noștri au creat o colecție care combină pasiunea cu distracția, juxtapunând vechiul cu noul. O adevărată abilitate de a găsi lucruri din epoci trecute și de a le "lipi" în genți, genți de mână și rucsacuri VOOC moderne. Vintage este declarația de modă a tinerei generații. Este, de asemenea, foarte amuzant la răscruce de convenții. Privește în jurul tău, lumea vintage este mai aproape decât crezi!
Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 31 cm
Lăţimea bazei 17 cm
Înălţimea 39 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0