Rochie pantalon NM (180235)

Dacă nu ești un fan al pantalonilor scurți, dar uneori este pur și simplu mai confortabil în pantaloni scurți, ne grăbim să găsim soluția perfectă, costumul scurt. Stratul superior este o fustă cu... Află mai multe

M/L - + x
S/M - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Rochie pantalon
Dacă nu ești un fan al pantalonilor scurți, dar uneori este pur și simplu mai confortabil în pantaloni scurți, ne grăbim să găsim soluția perfectă, costumul scurt. Stratul superior este o fustă cu cravate și volane, cu pantaloni scurți asortați pe dedesubt.
Taguri
Pantaloni scurţi, bermude
Poliester 100 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
M/L98-100 cm71-82 cm
S/M96-98 cm67-78 cm
Mărime EAN
M/L 2016103396023Copied!
S/M 2016103396016Copied!



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Furnizori de imbracaminte en-gros pentru Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un depozit de haine cu ridicata, specializat in furnizarea de imbracaminte en-gros pentru e-commerce, boutics si dropshipping. Noi oferim haine de calitate superioara, inclusiv paltoane dama en gros, lenjerie intima ieftina en gros si imbracaminte femei en-gros.

Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de imbracaminte din Romania, cu o gama larga de produse pentru a satisface nevoile tuturor clientilor nostri. Indiferent daca aveti nevoie de paltoane dama pentru sezonul rece sau lenjerie intima pentru a completa o tinuta sexy, noi avem tot ce va trebuie.

In plus, suntem si furnizorii preferati de cipő nagyker din Romania, oferind produse de calitate pentru a-si satisface nevoile de afaceri. De asemenea, suntem un furnizor de incredere pentru furnizori dropshipping, oferind produse de inalta calitate la preturi competitive.

Daca sunteti in cautarea de furnizori en-gros haine, atunci nu trebuie sa cautati mai departe decat Matterhorn Moda. Va garantam ca veti gasi cele mai bune produse la cele mai bune preturi.

Asadar, nu mai asteptati si comandati acum cele mai bune produse de la Matterhorn Moda, depozitul de haine cu ridicata de incredere din Romania.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul nostru: https://matterhorn-moda.ro