Rochie pantalon NM (180232)

Dacă nu ești un fan al pantalonilor scurți, dar uneori este pur și simplu mai confortabil în pantaloni scurți, ne grăbim să găsim soluția perfectă, costumul scurt. Stratul superior este o fustă cu... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie pantalon
Dacă nu ești un fan al pantalonilor scurți, dar uneori este pur și simplu mai confortabil în pantaloni scurți, ne grăbim să găsim soluția perfectă, costumul scurt. Stratul superior este o fustă cu cravate și volane, cu pantaloni scurți asortați pe dedesubt.
Taguri
Pantaloni scurţi, bermude
Poliester 100 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
M/L98-100 cm71-82 cm
S/M96-98 cm67-78 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Imbracaminte en gros pentru femei de la Matterhorn Moda

Matterhorn Moda este un furnizor B2B de haine cu ridicata pentru magazine online, buticuri si dropshipping. Oferim o varietate de imbracaminte en-gros pentru femei, inclusiv accesorii femei en gros si lenjerie de calitate superioara produsa in Europa. Daca va intereseaza imbracaminte femei en-gros de la cele mai bune branduri, puteti gasi selectia noastra de top pe site-ul nostru. Suntem mandri sa oferim cele mai bune produse pentru magazinele online si buticurile dvs. In plus, in cazul in care va intereseaza costume erotice, puteti verifica oferta noastra de costum erotic no. 124732. Avem o selectie variata de costume erotice pentru a se potrivi cu gusturile fiecarei femei. Daca va intrebati despre firme de distributie haine din Polonia, va putem ajuta cu asta si va putem oferi mai multe informatii. Suntem specializati in haine cu ridicata si avem o experienta vasta in acest domeniu. In cazul in care doriti sa achizitionati depozit online lenjerie, puteti verifica site-ul nostru pentru a gasi cele mai bune oferte la lenjerie de calitate superioara. In plus, daca sunteti in cautarea unor rochii en gros ieftine, puteti verifica oferta noastra de rochii de seara. Avem o gama variata de rochii de seara in diferite stiluri, culori si marimi, toate la preturi competitive. Pentru a afla mai multe informatii despre imbracaminte en gros pentru femei si produsele noastre, va rugam sa vizitati site-ul nostru la https://matterhorn-moda.ro/.