Rochie marime plus Karko (169661)

Rochia Rebeka cu decolteu plic este o rochie care va fi un model ideal pentru doamnele Plus Size cu orice tip de siluetă. Rochia a fost cusută în întregime în Polonia, în fabricile noastre de... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie marime plus
Rochia Rebeka cu decolteu plic este o rochie care va fi un model ideal pentru doamnele Plus Size cu orice tip de siluetă. Rochia a fost cusută în întregime în Polonia, în fabricile noastre de cusut, din țesături de cea mai bună calitate. Principalul atu al lui Rebecca este că ascunde toate defectele siluetei datorită croielii sale foarte inteligente și soluțiilor foarte bine gândite ale designerului. Rochia nu este doar confortabilă și convenabilă, ci și extrem de la modă în acest sezon. Acest model are o mânecă scurtă bine conturată. Decolteul adânc, în formă de plic, alungește inteligent gâtul, iar partea superioară ridicată ajută la accentuarea taliei. Partea de jos este ușor și feminin evazată. Rochia le va încânta pe susținătoarele unui stil feminin și original, precum și pe toate doamnele care poartă mărimi XXL și care prețuiesc confortul mai presus de orice. Acest model de rochie este perfect pentru mamele care alăptează, deoarece decolteul facilitează desfacerea fermoarului și hrănirea copilului. Decolteul frumos evidențiază bustul și arată foarte feminin. Asortează-l cu stiletto sau platforme și cu siguranță te vei simți specială. Este disponibil în culori frumoase. Este perfect pentru a ieși cu prietenii, pentru a merge la universitate, pentru a merge la plimbare, în fiecare zi, dar și pentru ocazii mai formale, cum ar fi o recepție de nuntă, botez sau alte petreceri de dans. Rochia Rebecca este un model versatil și atemporal care ar trebui să se regăsească cu siguranță în garderoba unei femei. Croiala sa fantastică înseamnă că orice femeie, indiferent de tipul de siluetă sau de mărimea de pe etichetă, va arăta fenomenal în el. În plus, rochia Rebeka are un potențial stilistic enorm, astfel încât poate fi purtată în multe moduri diferite. În negru sau albastru marin, este ideal pentru situații profesionale și formale. Roșul intens va fi o alegere excelentă pentru o întâlnire romantică, în timp ce verde sticla sau maro te va ajuta să arăți șic la cinele de familie sau la evenimentele sociale ale companiei. Atunci când vă decideți să purtați rochia Rebeka, nu uitați să o accesorizați pentru a-i da o notă de caracter în plus. Stilettos, o geantă din piele și o jachetă croită te vor face să arăți cât se poate de profesionistă. Un cardigan ușor, balerini și o geantă shopper sunt rețeta perfectă pentru o ținută casual de weekend.
Taguri
Rochii de mărime plus
Elastan 5 %
Poliester 60 %
Viscoză 35 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
38/40102 cm124 cm98 cm92 cm
42/44103 cm132 cm106 cm100 cm
46/48105 cm140 cm114 cm108 cm
50/52107 cm148 cm122 cm116 cm
54/56109 cm156 cm130 cm124 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0