Rochie marime plus Karko (169647)

Rochia Manam cu elastic și buzunare combină simplitatea, eleganța de vară și confortul nepământean, ceea ce predetermină o mare satisfacție în purtarea ei. Designerii noștri au depus toate... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie marime plus
Rochia Manam cu elastic și buzunare combină simplitatea, eleganța de vară și confortul nepământean, ceea ce predetermină o mare satisfacție în purtarea ei. Designerii noștri au depus toate eforturile pentru a se asigura că rochia Manam satisface așteptările doamnelor plus size și se potrivește și arată frumos pe siluetă. Rochia este confecționată din țesătură elastică și aerisită de înaltă calitate, cu decolteu tip barcă, mâneci scurte și buzunare laterale practice inserate. Un element esențial al rochiei este talia elastică încrețită, care vă oferă opțiunea de a lăsa partea de sus să iasă în voie, ajustând în același timp lungimea fustei. Femeile XXL, femeile cu forme curbate și doamnele care poartă mărimi mari se vor simți în siguranță și atractive în această rochie, deoarece modelul acoperă perfect imperfecțiunile din zona abdominală și laterale. Rochia este ideală pentru doamnele plus size care nu au talie. Dedicăm rochia Manam ocaziilor de zi cu zi, la cumpărături, la întâlniri cu prietenii sau chiar la serviciu. Rochia Manam este un must have absolut în garderoba fiecărei femei care apreciază confortul. Ce o face cea mai bună alegere pentru uzura zilnică? În primul rând, croiala și materialul său, care nu limitează mișcarea, asigurând o libertate maximă de mișcare. Partea de sus lejeră permite ascunderea cu ușurință a oricăror imperfecțiuni, în timp ce talia elastică accentuează talia pentru o siluetă bine proporționată. În plus, potențialul de styling al rochiei Manam este imens! Va fi perfect pentru o zi plină de activități. Asortează-l cu adidași confortabili sau espadrile, o geantă mare de tip capsulă sau o geantă din pânză și vei obține o ținută perfectă pentru fiecare zi. Pentru o plimbare lungă sau o excursie de weekend, schimbă-ți geanta de mână cu un rucsac mic și pune-ți adidașii în picioare. Rochia Manam este, de asemenea, minunată pentru serviciu, doar adaugă un blazer elegant, pantofi cu toc sau mocasini.
Taguri
Rochii de mărime plus
Elastan 5 %
Viscoză 95 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
42/44107 cm120 cm104 cm64-104 cm
46/48110 cm128 cm112 cm72-112 cm
50/52114 cm136 cm120 cm80-120 cm
54/56118 cm144 cm130 cm88-128 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0