Rochie marime plus Karko (169400)

Rochia de vară Bonita captivează prin simplitatea și eleganța sa nesofisticată. Confecționat din tricot elastic de înaltă calitate și plăcut pentru corp, se așează frumos pe siluetă, garantând... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie marime plus
Rochia de vară Bonita captivează prin simplitatea și eleganța sa nesofisticată. Confecționat din tricot elastic de înaltă calitate și plăcut pentru corp, se așează frumos pe siluetă, garantând confort și ușurință în purtare. Croiala creion, ușor ajustată, cu lungime midi, subliniază frumos formele feminine plus size, alungind optic și slăbind silueta. Un rol important îl joacă decolteul plic, deosebit de favorabil pentru femeile plus size cu sâni mari, care conferă rochiei senzualitate și un stil proverbial. Atât pliurile de la decolteu, cât și talia subliniată cu o curea sunt trucuri de croitorie inteligente care acoperă imperfecțiunile și modelează silueta. Un model de rochie plus size versatil, elegant și foarte confortabil, perfect pentru multe ocazii, în funcție de accesoriile folosite, pentru muncă, sărbători în familie, întâlniri sociale, ieșiri mai mult sau mai puțin formale. Rochia Bonita este o alegere ideală pentru iubitoarele de minimalism și eleganță subtilă. Datorită versatilității sale, va funcționa în orice situație. Cu croiala strânsă și decolteul plic, rochia Bonita se adaptează perfect siluetei, subliniindu-i atuurile. Este o bază excelentă pentru a fi aranjată pentru multe ocazii diferite. Asortează rochia Bonita cu o jachetă mulată și pantofi cu toc pentru o ținută care te va face să arăți cât se poate de profesionistă în timpul unei prezentări importante sau al unei întâlniri cu un client. Dacă asortezi rochia Bonita cu tocuri înalte și o geantă cu lanț, vei avea ținuta perfectă pentru o comuniune, o nuntă sau un eveniment important, care nu numai că îți va oferi eleganță și încredere, dar te va face să te simți confortabil în orice moment. Cu multitudinea de culori și modele disponibile pentru rochiile Bonita, veți găsi cu siguranță un model care vi se potrivește.
Taguri
Rochii de mărime plus
Elastan 5 %
Poliester 60 %
Viscoză 35 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
38/4092 cm104 cm100 cm92 cm
46/48107 cm118 cm120 cm106 cm
50/52109 cm128 cm128 cm114 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0