Rochie marime plus Karko (169376)

Rochia Ameba este o propunere de modă XXL, creată pentru femeile plus size. Un model cu o croială lejeră, care vă permite perfect să vă ascundeți imperfecțiunile siluetei și astfel să vă simțiți... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie marime plus
Rochia Ameba este o propunere de modă XXL, creată pentru femeile plus size. Un model cu o croială lejeră, care vă permite perfect să vă ascundeți imperfecțiunile siluetei și astfel să vă simțiți liberă și în siguranță. Rochia Ameba este confecționată predominant din viscoză naturală, care permite pielii să respire, astfel încât este perfectă pentru vremea caldă. Rochia are o croială în talie și volane delicate pe mâneci, care adaugă lejeritate și alură siluetei. Această rochie este modelul perfect pentru muncă, o întâlnire cu prietenii, precum și pentru o întâlnire sau o sărbătoare în familie. Este elegantă și foarte confortabilă, ceea ce veți aprecia cu siguranță în orice situație pe care o întâlniți. Avantajul său incontestabil este, de asemenea, culorile la modă, datorită cărora rochia atrage atenția și lasă o impresie de neuitat. Accesoriile delicate, sub formă de bijuterii, vă vor împodobi frumos stilul. Cu această rochie, puteți crea cu siguranță un aspect atractiv. Rochia Ameba este alegerea ideală pentru toate femeile care optează pentru haine atemporale și versatile. O creație potrivită pentru multe ocazii, dar care arată întotdeauna impecabil și garantează un confort maxim. Rochia Ameba este potrivită în special pentru zilele în care programul tău este încărcat la maxim și trebuie să te afli într-o varietate de situații în cel mai scurt timp. O întâlnire importantă cu un client, un prânz cu un prieten, urmat de o scurtă ieșire la cumpărături și o excursie pentru a lua copiii de la grădiniță? Sau poate că trebuie să participați la cursuri la universitate ore în șir și apoi să mergeți seara la bar cu prietenii? Rochia Ameba te va face să te simți mereu încrezătoare și să arăți fantastic. Dar, pentru a completa look-ul, asortează-l cu pantofi cu toc comozi și o geantă mare. În zilele mai reci, puneți un cardigan moale, o jachetă largă sau un trench atemporal.
Taguri
Rochii de mărime plus
Elastan 5 %
Poliester 45 %
Viscoză 50 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
38/4092 cm150 cm104 cm108 cm
42/4497 cm160 cm112 cm110 cm
50/52101 cm176 cm128 cm126 cm
54/56103 cm184 cm136 cm134 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0