Rochie de zi Numinou (169181)

Rochie neagră de stradă cu straturi de tul finisată cu o panglică și litere imprimate. Juxtapuneți un tricou din bumbac cu un slip romantic și aerisit din tul. Dacă iubești expresivitatea și, în... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie neagră de stradă cu straturi de tul finisată cu o panglică și litere imprimate. Juxtapuneți un tricou din bumbac cu un slip romantic și aerisit din tul. Dacă iubești expresivitatea și, în același timp, apreciezi confortul și, mai presus de toate, ruperea tiparelor rigide - această rochie este pentru tine! Combină-l cu o jachetă bomber sau cu o katana din denim și adidași pentru a crea o ținută perfectă pentru o întâlnire de seară cu prietenii sau o întâlnire. Această creație neobișnuită merge direct la inimile fashionistelor care iubesc să iasă în evidență. Rochia este disponibilă în două combinații de culori: dominată de negru și cu un adaos de alb.
Taguri
Rochii de zi
Bumbac 40 %
Elastan 10 %
Poliester 50 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
uniwersalny113 cm80 cm52-98 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0