Rochie de zi Numinou (163810)

Rochia midi realizată din tricot aerisit este o propunere elegantă pentru un stil extrem de casual. Tricotul este elastic și plăcut la atingere. Pe lateral, la talie, există o cravată care duce la... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochia midi realizată din tricot aerisit este o propunere elegantă pentru un stil extrem de casual. Tricotul este elastic și plăcut la atingere. Pe lateral, la talie, există o cravată care duce la o crăpătură în partea de jos a rochiei. Acest element spectaculos expune picioarele în timp ce mergeți. În partea din spate a rochiei, în partea superioară, există o mică aplicație. Un mic decolteu rotund face ca această rochie să fie tonică și perfectă pentru muncă sau chiar pentru o întâlnire de afaceri formală. Poartă-o cu jacheta ta preferată și tocuri stiletto, sau optează pentru o versiune sportivă, asortând rochia cu adidași și un pulover ușor sau un hanorac.
Taguri
Rochii de zi Rochii de sport Rochii de vara
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/38122 cm104 cm84 cm84 cm
40/42122 cm112 cm92 cm92 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0