Rochie de zi Lemoniade (159418)

O rochie cu model de fată este o rochie excelentă pentru orice femeie care apreciază să se joace cu moda. Rochia din cea mai recentă colecție Lemoniade este o combinație clasică de respect... Află mai multe

Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi

O rochie cu model de fată este o rochie excelentă pentru orice femeie care apreciază să se joace cu moda. Rochia din cea mai recentă colecție Lemoniade este o combinație clasică de respect pentru tradițiile toamnei și ale iernii cu o notă de optimism. Motivele de pe rochie au fost sublimate, datorită cărora imprimeul va arăta perfect de fiecare dată când rochia este purtată. Creația pentru fete are mâneci lungi, finisate cu un volan decorativ și un decolteu în formă de V, care subliniază perfect decolteul. Pentru a satisface cerințele clienților noștri, a apărut o centură cu volan, datorită căreia modelarea siluetei nu va fi o problemă. Rochia cu model de fată este o propunere pentru femeile exigente care apreciază croiala poloneză combinată cu dragostea pentru modă. Confecționată în Polonia, rochia este o garanție de șic și de cea mai înaltă calitate.
Taguri
Rochii de zi Rochii globale Toamnă Iarnă

Poliester 95 %
~Spandex 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
L89 cm104 cm100 cm74-92 cm
M89 cm100 cm96 cm70-88 cm
S89 cm96 cm92 cm66-84 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0