Rochie de zi Lemoniade (159411)

Rochia clasică cu mânecă lungă este o propunere perfectă pentru femeile exigente care iubesc eleganța modernă. Rochia clasică cu mânecă lungă modelează perfect silueta datorită croielii în talie... Află mai multe

Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi

Rochia clasică cu mânecă lungă este o propunere perfectă pentru femeile exigente care iubesc eleganța modernă. Rochia clasică cu mânecă lungă modelează perfect silueta datorită croielii în talie și a volanelor cusute de-a lungul siluetei. Rochia este confecționată din material Barbi, care se potrivește în orice situație. Mânecile evazate elegante au fante la capăt, astfel încât fiecare femeie să își poată etala bijuteriile preferate. Rochia clasică cu mânecă lungă este o propunere pentru femeile exigente care apreciază croiala poloneză combinată cu dragostea pentru modă. Confecționată în Polonia, rochia este o garanție de șic și de cea mai înaltă calitate.

.
Taguri
Rochii de zi Rochii globale
Poliester 95 %
~Spandex 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
L87 cm96 cm90 cm80 cm
M87 cm90 cm86 cm76 cm
S87 cm86 cm82 cm72 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0