Rochie de zi Numinou (158003)

Rochia trening confortabilă și elegantă, cu imitație de lanț, este disponibilă în culorile negru, cappuccino, bej deschis. Este genul de garderobă pentru femei care îți oferă o soluție rapidă și la... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochia trening confortabilă și elegantă, cu imitație de lanț, este disponibilă în culorile negru, cappuccino, bej deschis. Este genul de garderobă pentru femei care îți oferă o soluție rapidă și la modă pentru look-ul tău de zi cu zi. Poartă-l cu colanți și cizme sau optează pentru o ediție sport cu pantofi sport. Rochia se va potrivi cu majoritatea accesoriilor, mai ales că este disponibilă în culori foarte clasice și mute. Rochia este prevăzută cu ornamente cu nervuri la decolteu și în partea de jos a rochiei. Rochia are o formă specifică, simplă, iar tricotajul gros este foarte confortabil pentru corp. Pe de o parte, îți va fi cald, iar pe de altă parte, nu te vei supraîncălzi datorită croielii lejere. Sună ca o soluție perfectă, nu-i așa?
Taguri
Rochii de zi Rochii de sport Mini rochii Toamnă Iarnă
Bumbac 90 %
Poliester 10 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3880/90 cm100 cm100 cm96 cm
40/4280/90 cm108 cm108 cm104 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0