Rochie de zi Makadamia (154267)

O rochie de fată și aerisită înainte de genunchi. Modelul are nasturi din lemn cusuți permanent, care decorează partea superioară a rochiei. Un decolteu rotund clasic și mâneci scurte casual fac... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
O rochie de fată și aerisită înainte de genunchi. Modelul are nasturi din lemn cusuți permanent, care decorează partea superioară a rochiei. Un decolteu rotund clasic și mâneci scurte casual fac rochia confortabilă de purtat. Lungimea vă permite să expuneți picioarele frumoase și feminine. Se poartă cu sandale de vară sau cu cizme și colanți cu model. Poartă rochia pe tot parcursul anului și distrează-te mereu cu accesoriile. Este perfect pentru femeile care se simt mai confortabil cu mai multă țesătură în zona stomacului. Rochia face o treabă excelentă în a ascunde greutatea în plus în această zonă.
Taguri
Rochii de zi Rochii globale
Viscoză 100 %
MărimeLungimeDiametru la pieptDiametru la talie
36/3890 cm104 cm108 cm
40/4290 cm112 cm116 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0