Rochie de zi Makadamia (154266)

Rochie neobișnuită până la genunchi, realizată din țesătură aerisită din viscoză. Modelul combină eleganța cu un stil militar. Rochia are pietre metalice rotunde care îi conferă caracter. Decolteul... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie neobișnuită până la genunchi, realizată din țesătură aerisită din viscoză. Modelul combină eleganța cu un stil militar. Rochia are pietre metalice rotunde care îi conferă caracter. Decolteul în formă de V este combinat cu un guler delicat cu guler ridicat. Mânecile sunt cusute, iar drapajul este prezent și în partea inferioară a rochiei. Acest lucru o face o creație ocazională extrem de casual și interesantă. Poți stiliza rochia în multe moduri interesante și o poți purta pe tot parcursul anului. Poartă-l cu sandalele tale preferate vara și cu colanți negri și cizme lungi toamna. Aruncă-ți o haină lungă pe umeri și ești gata de plecare. Puteți purta rochia atât la serviciu, cât și în timpul liber.
Taguri
Rochii de zi Rochii globale
Viscoză 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3892 cm116 cm96 cm88 cm
40/4294 cm124 cm104 cm96 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0