Rochie de zi Makadamia (152590)

Rochia supradimensionată din tricou, cusută într-o croială kimono, este disponibilă în patru culori: amarant, crem, bej deschis și lime. Este o propunere perfectă pentru femeile cărora le place să... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochia supradimensionată din tricou, cusută într-o croială kimono, este disponibilă în patru culori: amarant, crem, bej deschis și lime. Este o propunere perfectă pentru femeile cărora le place să se simtă libere în jurul stomacului și al fundului și cărora le place să își expună picioarele și să pună în evidență gâtul. Decolteul obraznic face din această rochie modelul perfect pentru femeile care au mai multe la etaj - au bustul mare și le place să pună în greutate în plus în zona stomacului. Croiala supradimensionată înseamnă că femeile de diferite dimensiuni și tipuri de corp pot purta exact același model de rochie. Pe de altă parte, materialul subțire al hanoracului oferă confort și comoditate, dar este și elegant. Acest lucru face ca rochia să fie perfectă pentru muncă.
Taguri
Rochii de zi
Bumbac 72 %
Elastan 8 %
Poliester 20 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la piept
36/3892/96 cm120 cm148 cm
40/4294/98 cm128 cm156 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0