Rochie de zi Makadamia (152386)

Adăugând o notă feminină, această rochie mini este confecționată dintr-o țesătură confortabilă, disponibilă în patru variante. Toate opțiunile disponibile conțin elemente florale și diferă în ceea... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Adăugând o notă feminină, această rochie mini este confecționată dintr-o țesătură confortabilă, disponibilă în patru variante. Toate opțiunile disponibile conțin elemente florale și diferă în ceea ce privește culoarea și modelul. Rochia are mâneci de 3/4 lungime finisate cu o garnitură din piele, care face trimitere la centura situată pe linia taliei. Rochia aerisită și feminină și, în același timp, extrem de confortabilă, va pune în valoare atuurile siluetei tale și va ascunde defectele acesteia. Mânecile largi ascund perfect umerii masivi, decolteul tip barcă îți prelungește gâtul, iar lungimea mini îți pune în evidență picioarele. O rochie perfectă pentru femeile cărora le place să se plimbe prin oraș cu capul sus. Poate fi aranjat în multe feluri, în funcție de vreme, aproape tot timpul anului.
Compoziție: 96% poliester, 4% spandex / 50% poliuretan, 50% poliester
Taguri
Rochii de zi
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3890 cm108 cm88 cm68 cm
40/4290 cm116 cm96 cm76 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0