Rochie de zi Makadamia (152383)

Rochie din sifon extrem de feminină și unică, cu spate prelungit, potrivită pentru ținute business, de seară și casual. Are o croială simplă, îmbunătățită cu o bandă elastică lucioasă pentru a... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Rochie de zi
Rochie din sifon extrem de feminină și unică, cu spate prelungit, potrivită pentru ținute business, de seară și casual. Are o croială simplă, îmbunătățită cu o bandă elastică lucioasă pentru a sublinia talia și o parte din față care expune vițeii. Datorită acestor trucuri simple de croială, rochia arată extrem de ușoară și feminină. Mânecile lungi sunt finisate cu o bordură. Un decolteu în formă de inimă expune claviculele și lungește gâtul. Rochia este ideală pentru aproape orice tip de siluetă. Modelul este disponibil în trei versiuni, care diferă în funcție de culoare și model. O alegere perfectă pentru a fi combinată cu cizme și o haină de tranziție. De asemenea, funcționează bine purtat doar în compania pantofilor cu tocuri cu toc și a parfumurilor feminine.
Taguri
Rochii de zi
Poliester 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3898/136 cm116 cm88 cm64-84 cm
40/42102/140 cm124 cm96 cm72-92 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0